Cursus

Cursus: in 7 stappen naar zingeving.

Wat is de zin van het leven? Misschien is dit de meest gestelde en ontweken vraag van de mensheid:  ‘Waarom ben ik hier op aarde?’ Hoe pak je die zoektocht aan en- nog lastiger misschien – waar zoek je naar?

Cursusinhoud

In de cursus ‘in zeven stappen naar zingeving’ ga je een persoonlijke ontdekkingsreis maken. Aan de hand van verrassende gesprekken, verdiepende  werkvormen en praktische oefeningen gaan we in op 3 belangrijke vragen:

1.          Waarom  ben je hier?
2.          Waar kom je vandaan, waar sta je nu en waar ga je naartoe?
3.          Wat geeft je voldoening?

Na het volgen van de cursus ben je in staat om bewust(er) te kiezen wat je (niet meer) wilt. Door te ontdekken wat je echt wilt, -diep in je hart, meer voldoening, rust en geluk te ervaren in jouw leven.

Ook krijg je de kans om God (beter) te leren kennen, want uitgangspunt voor deze cursus is dat God jouw levensloop al heeft vastgelegd in een boek(rol). Hij schreef voor jou een persoonlijk plan, een unieke bestemming. Er is niemand anders die jouw bestemming precies zo kan uitvoeren zoals jij dat kunt.

Praktische informatie

Data:

De cursus start op maandag  21 januari 2019 van 20.00 uur tot 22.00 uur. Vanaf 19.30 uur ontvangst met koffie/thee en iets lekker. De overige cursusdata zijn: 4/2, 25/2, 11/3, 25/3, 8/4 en 22/4.

Kosten:

Geen

Aanmelding:

Aanmelden kan door een email te sturen naar cursus@stadskerk040.nl voor 5 januari 2019. Na aanmelding ontvang je een inschrijfbevestiging en inhoudelijke informatie over de cursus.

 Meer informatie?:

Stuur een email om een persoonlijke belafspraak te plannen.

Cursusleiders:

Jan en Dianne Prinsen