KidsClub 040 tijdens de diensten in het Evoluon

Tijdens elke dienst hebben we een kinderprogramma, KidsClub 040. Deze club is er voor kinderen vanaf 6 maanden tot met 11 jaar oud.

Visie

Fun en vriendschap staan centraal bij Kidsclub 040. We vinden het belangrijk de kinderen een toffe tijd hebben bij Stadskerk 040 en onderlinge vriendschap kunnen opbouwen. Daarnaast krijgen de kids op speelse wijze ook inhoudelijk iets mee over God en geloof.

Doel

De kinderen een geweldige leuke tijd geven terwijl de ouders onbezorgd kunnen genieten van de dienst.

Wat doen we

Spelen, kleuren, knutselen, zingen, bijbelverhaal,  dansen en spelletjes. In verschillende seizoenen zullen we een diversen thema’s behandelen. Dit doen we vanuit de bijbel, op een leuke en eigentijdse manier. Vraag een kinderwerker naar het thema deze wisselt per seizoen.

Voor wie

De KidsClub 040 is er voor kinderen vanaf 6 maanden tot met 11 jaar oud, bestaande uit drie groepen.  De Kiddies starten direct met hun eigen programma. De andere groepen starten eerst bij de ouders in de dienst.

Kiddies 040 (6 maanden tot en met 3 jaar)
Betweenkids (4 tot en met 7 jaar)
UpKids 040 (8 jaar tot en met 11 jaar)

Op zondagmorgen vanaf 10.00 uur is het mogelijk om kinderen aan te melden voor de KidsClub. Hier kun je relevante informatie over je kind zoals bijv. allergieën etc. doorgeven. We zouden het fijn vinden als de kinderen tijdig voor de dienst worden aangemeld.

Wist je datje

De stadskerk 040 heeft een eigen Kids040 danceclub. Bij bijzondere diensten (zoals kerst en pasen) treed deze enthousiaste groep op.

Tijdens de onderliggende weken bij de brunch

Tijdens de brunch is er geen aparte dienst voor de kinderen. Op de locatie van de brunch zijn er voor kinderen volop speelmogelijkheden, zoals binnenspelletjes, voetbalveld en een kinderboerderij.