Tijdens elke dienst hebben de kinderen die naar de basisschool gaan een eigen dienst waar de kids van groep 1 t/m 4 en de kids van 5 t/m 8 een eigen programma hebben.

Visie

Onze visie is om de kinderen te vertellen over wie Jezus is. Wat heeft hij gedaan? Wat geeft Hij ons? Waarom Hem volgen? We sluiten aan bij de leeftijd en levensvragen van de kinderen.

We vinden het belangrijk dat de kinderen een toffe tijd hebben bij Stadskerk040. Dat ze onderlinge vriendschap kunnen opbouwen. Juist door relaties heen kan je Gods liefde zien en kan je de liefde van Jezus doorgeven in je eigen omgeving.

Ieder kind is uniek. God heeft ieder kind zijn eigen talent gegeven. Het ene kind is gevoelig voor taal, het andere kind voor beweging of juist beelden of muziek. Daarom zijn de diensten bij Kids040 afwisselend.

Doel

Jezus liefde overbrengen en bouwen aan onderlinge vriendschap

Wat doen we

We zingen, bidden, luisteren naar een Bijbelverhaal en levensverhaal. Daarnaast doen we vaak een proefje en spelen een leuk spel. 

Naast de diensten op zondag bieden we voor de kinderen van groep 5 t/m groep 8 een avondje uit aan in het gebouw Melt op Strijp T.