Dienst Evoluon

Alweer de laatste reguliere dienst van het jaar. (De kerstdienst op 24 december komt er nog aan!) Sinds we in september zijn begonnen, zijn de maanden omgevlogen. Aanstaande zondag dan ook het laatste deel uit de serie “Ongelofelijk”.

De deuren zijn open vanaf 10:00 uur.

Worship op Spotify en Youtube
🔊 Onze band begeleidt iedere dienst de worship met een aantal eigentijdse nummers. Wij hebben nu ook special voor jou deze nummers verzameld in een playlist op Spotify en Youtube.

Deel 3 van “Ongelofelijk”
Wanneer kun je zeggen dat je in God gelooft? Wanneer je niet meer twijfelt? Wanneer je het voelt? Is geloof een gevoel? Of kun je pas zeggen dat je gelooft als je er in slaagt een set aan regels na te leven? Er zijn veel vragen te stellen over geloof. In deel drie van de serie getiteld ‘Ongelofelijk’ gaan we in op de vraag; wat is geloven? Samen gaan we op zoek naar onderbouwde antwoorden en zullen we een aantal hardnekkige misopvattingen over geloof blootleggen.

“Wat is geloven?” kondigt Wilfred aan op Facebook:

Deel 1 en 2 van de prekenserie gemist?
Luister ‘Geloven – Waarom eigenlijk?’ terug.
Luister ‘Geloven – Hoe dan?’ terug.

Tijdstip
De dienst duurt van 10:30 tot 11:45 uur.

Parkeren en adres
Het Evoluon heeft een grote en gratis parkeerplaats.
Noord Brabantlaan 1a, Eindhoven.
Ingang via de linkerkant, achterzijde Evoluon. (Wegwijzers aanwezig.)

Ontvang 2 x per maand de laatste Stadskerk 040 update met daarin de aankondiging van de spreker, nieuws, video’s en meer. Schrijf je in!0 Reacties

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *