Kerstdienst 2023

Tijdens kerstavond zijn de deuren van het Evoluon geopend! Deze avond draaien er twee diensten met onze liveband, kinderband en een inspirerende spreker. We verwelkomen je graag in het Evoluon om het kerstfeest samen te vieren. 

Reservering ticket(s) voor de Stadskerk040 kerstavonddienst op 24 december 2023 is nog niet beschikbaar. De link hiervoor zal hier later gepubliceerd worden.

Om 19.00 start de eerste dienst. Voor de kids is het mogelijk om naar een speciaal kinderprogramma te gaan. Gaat je kind naar dit programma dan willen we je verzoeken hier een kinderticket voor te reserveren (en dus geen regulier ticket). Er zijn een maximaal aantal (kinder)plaatsen beschikbaar.

Om 21.00 start de tweede dienst. Tijdens deze dienst is er geen kinderprogramma aanwezig maar zijn kinderen natuurlijk wel welkom in de zaal. Zorg ervoor dat hier dan wel een stoel (ticket) voor is gereserveerd. 
Voor de allerkleinsten zal er deze avond geen opvang zijn. Maar zijn natuurlijk welkom in de zaal.

Let op! In verband met de intro van de dienst zijn om 19.00 en 21.00 de deuren dicht! Daarom willen we je vriendelijk verzoeken om op tijd aanwezig te zijn. Na de dienst zijn er kraampjes en is er de gelegenheid om wat te drinken en na te praten.

Zijn er vragen? Neem dan contact met ons op via de website of stuur ons een berichtje op Instagram of Facebook.

0 Reacties

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *