Doe waar je goed in bent? – Hanneke van Harten – Serie ‘Waarom leef ik hier op aarde?’

Hoe kom je er achter waar je goed in bent? Een vraag waar je misschien ook wel eens over nadenkt. Al op jonge leeftijd moeten we keuzes maken die onze richting in ons leven al voor een groot deel bepalen. Heb je juiste afslagen genomen? Of zou je andere keuzes maken als je dingen over kon doen? Waardoor laat jij je leiden in je keuzes? Wat maakt echt gelukkig?

Het is belangrijk om te doen wat je goed kunt? Het gebruiken van jouw talenten en gaven zijn daar meestal helpend bij. God heeft aan iedereen specifieke talenten en gaven gegeven om te gebruiken, uit te bouwen en in te zetten voor een betere wereld. Tijdens het ontdekken van jouw talenten en gaven mag je gebruik maken van een ruim speelveld waarin tijd, geld, passie, enthousiasme, plezier, voldoening, uitdagingen en risico’s een plek mogen hebben.

In deze preek gaat Hanneke meer vertellen over waarom het zo belangrijk is dat je weet waar je goed in bent. Aan de hand van een mooi verhaal uit de Bijbel kun je zien welke bedoeling God heeft met iedereen, ook met jou!

0 Reacties

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *