Marriage Course is investeren in je relatie

Een relatie. Het klinkt vaak romantisch en gezellig, maar laten we eerlijk zijn: het is soms hard werken! Tijdens de Marriage Course krijg je als getrouwd of samenwonend stel praktische tools om samen aan de slag te gaan met thema’s als conflict, seks, schoonfamilie, vergeving en communicatie. De (interkerkelijke) Marriage Course wordt vanaf 18 januari 2020 in Eindhoven (Strijp) georganiseerd.

De cijfers in Nederland liegen er niet om, relaties en huwelijken staan onder druk. En ergens lijken we allemaal te denken ‘dat gebeurt mij niet hoor’. Pas op het moment dat er eigenlijk al veel scheef zit, wordt gekeken naar eventuele therapie of bemiddeling. De Marriage Course is juist als een APK voor stellen die willen bouwen aan hun relatie, juist als er nog geen grote problemen zijn.

De Marriage Course wordt al jaren door heel het land heen gegeven in restaurants, buurthuizen, kerken en woonkamers. Het doel van deze cursus is om stellen praktische tools te geven voor verdere ontwikkeling van hun relatie. In zeven bijeenkomsten komen thema’s als communicatie, conflict, schoonfamilie, vergeving en seks ter sprake. De avonden zelf zijn als een date night, waarin je samen geniet van een heerlijk diner en met z’n tweeën in gesprek bent. Er wordt niets in de groep gedeeld.

Ontdek tijdens deze cursus nog meer van elkaar, jezelf en de kracht van jullie relatie. ‘Het was een cadeau voor ons huwelijk!’, vertelde een eerdere deelnemer.

Interesse?

Kom naar de Stadskerk 040 in het Evoluon, op de zondagen waarop er een dienst is en spreek ons even aan. We kunnen dan de details vertellen en je vragen beantwoorden.

Of kijk voor meer informatie op de site van Marriage Course of Tijdvoorelkaar.nl
Meld je aan via onderstaand formulier, of neem eerst even contact met ons op.

Vragen?

Trudy en Bart Moret (cursusleiders)
eindhoven@stadskerk040.nl
Bel of WhatsApp: +31645763003

Programma Marriage course Eindhoven – winter 2020

De 7 avonden en de thema’s:

18-1-2020 – Sterke fundamenten leggen
1-2-2020 – De kunst van communicatie
15-2-2020 – Conflicten oplossen
7-3-2020 – De kracht van vergeving
21-3-2020 – De impact van familie – verleden en heden
4-4-2020 – Goede seks
18-4-2020 – Liefde in actie

De sfeervolle locatie in Eindhoven (Strijp) is elke avond dezelfde en biedt plaats aan maximaal 11 stellen. De deur staat open vanaf 18:15 uur. En de maaltijd begint om 18:30 uur. Er staat voor jullie tweeën een tafel klaar, waar je samen de hele avond gebruik van maakt. Er vinden geen therapeutische of groepsgesprekken plaats. Voor privacy wordt gezorgd. Na de warme maaltijd start het cursusprogramma. Samen met andere stellen kijk je video op een groot scherm. Gesproken woord is Engelstalig, Nederlands ondertiteld. Tussen de video’s door zijn pauzes ingelast. Je kunt dan samen opdrachten uitwerken en in gesprek zijn met je partner. Er is ook wat te drinken en elke avond serveren we daar iets lekkers bij! Rond 21:30u. sluiten we de avond af en kun je naar huis gaan; werkboekje mee, want daar schrijf je persoonlijke dingen in! Er zijn Nederlandstalige en Engelstalige werkboekjes beschikbaar.

De cursusprijs bedraagt €125,00 per stel (incl. werkboekjes, zeven heerlijke maaltijden en meer…). Als de hoogte van de cursusprijs voor jullie een probleem is, kom naar ons toe, dan zoeken we samen naar een oplossing.
De maaltijden vormen een belangrijk onderdeel van de Marriage course; mis ze niet! Zijn er dingen waarmee we rekening moeten houden bij de bereiding, geef ’t aan bij je aanmelding.

Het aantal plaatsen is beperkt, er zijn al aanmeldingen binnen, dus meld je zo snel mogelijk aan via bovenstaand formulier!