De Marriage Course wordt al jaren door heel het land heen gegeven in restaurants, buurthuizen, kerken en woonkamers. Dat kan nu niet i.v.m. de Covid-19 maatregelen. Daarom bieden we als Stadskerk 040 de Marriage Course nu online aan!

Het doel van deze cursus is om stellen praktische tools te geven voor verdere ontwikkeling van hun relatie. In zeven online bijeenkomsten komen thema’s als communicatie, conflict, schoonfamilie, vergeving en seks ter sprake. De avonden zelf zijn als een date night, waarin je echt tijd maakt voor elkaar en met z’n tweeën in gesprek bent. Er wordt niets in de groep gedeeld.

Waarom?

Om te investeren in je relatie, of je nu 2 jaar of 20 jaar samen bent… Nu de meeste mensen meer tijd samen thuis doorbrengen is dit een prachtige kans om te werken aan je relatie!

Hoe?

Samen thuis op de bank of lekker in de tuin. Je bekijkt samen videofragmenten en praat hierover door aan de hand van opdrachten in je werkboek.

Wanneer?

De cursusavonden zijn wekelijks op dinsdag. De cursus start op 26 mei en duurt 7 weken.  De volgende startdatum is nog niet bekend. Je krijgt elke week een linkje van de Marriage Course video opgestuurd. Je kunt op twee manieren meedoen:

  1. Aanhaken bij de online-zoommeeting, waarin je van 20:00 uur tot 22:00 uur door het programma heen wordt geleid.
  2. De cursus helemaal zelf (samen 😊) doen op je eigen moment.

Optie 1 is de beste. Hiermee haal je het meeste uit de cursus. Het ritme van de cursusavond helpt je om echt tijd voor elkaar te maken en gefocust te blijven.
Is het voor jullie (een keer) niet mogelijk om op de dinsdagavonden mee te doen, dan is optie 2 een alternatief.

Kosten?

Twee werkboekjes à  € 7,50 = € 15,- (Excl. verzendkosten).

Kijk voor meer informatie op de site van Marriage Course

Laat vrijblijvend weten als je interesse hebt

    Vragen?

    Trudy en Bart Moret (cursusleiders)

    eindhoven@stadskerk040.nl

    Bel of WhatsApp: +31619720577