Zondag vieren we het 1-jarig bestaan!


15 september vieren we het 1-jarig bestaan van onze kerk! Naast verschillende feestelijkheden hebben we ook een inspirerende boodschap:

Stippen zetten op de horizon, gaan voor het hoogst haalbare, het beste uit jezelf halen, hard werken wordt beloond, doen wat goed voor je voelt. Zomaar wat termen die je vast met enige regelmatig voorbij hoort komen. Samen gaan we kijken naar een nieuwe ontmoeting met Jezus, waarbij het gaat om een leven in overvloed. Hoe dan?

In deze serie “Ontmoetingen met Jezus” gaan we kijken naar ontmoetingen die Jezus had met mensen toen hij hier op aarde rondliep. In de gesprekken die Jezus met veel verschillende mensen had geeft hij antwoorden op veel grote vragen in het leven die vandaag de dag nog net zo relevant zijn. Waar gaat het leven om? Hoe ontdek ik het doel voor mijn leven? Is er leven na de dood? Mathijs Dommerholt neemt je mee in deel 3.

Daarnaast kan je genieten van de muziek, is er tijd voor koffie en uiteraard gebak! En voor de kinderen een vol programma.

We zien je graag zondag de 15e!

🕥 Inloop vanaf 10:00 uur
📍 Evoluon, Eindhoven

0 Reacties

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *