Alpha cursus vanaf september bij Stadskerk 040

Ontmoeten, vragen en ontdekken. Dat doe je op de Alpha cursus. Tijdens circa elf interactieve en gezellige bijeenkomsten ontdek je wat het christelijk geloof inhoudt.

Wat is Alpha?
Tijdens de bijeenkomsten, waarin je open kan praten over het christelijke geloof (en al je kritische vragen mag stellen) is er voor iedereen de mogelijkheid om het christelijk geloof te (her)ontdekken. In totaal zijn er 11 bijeenkomsten in de avond (met een verzorgde maaltijd) en een gedeeltelijk weekend. De cursus is gratis, gezellig, laagdrempelig, leerzaam, inspirerend maar ook vooral leuk om te doen!


Voor wie is Alpha?
Alpha is bedoeld voor iedereen die op zoek is naar antwoorden over het christelijk geloof. Wat is het christelijke geloof nou eigenlijk en waar staat het nou precies voor? Maar ook komen vragen over zingeving: “Waarom ben ik hier?” of “Welke zin heeft het leven?” regelmatig naar boven. Vragen die vaak gesteld worden rondom geboorte of overlijden, ziekte, scheiding of werkloosheid.

Tijdens de Alphacursus komen deze vragen altijd wel aan bod en hoe mooi is het dan dat we met elkaar op zoek gaan naar antwoorden, vanuit het perspectief van het christelijke geloof.
Je bent niet de enige met deze vragen of deze nieuwsgierigheid: in Nederland alleen al zijn er 265.000 mensen die de Alphacursus hebben gevolgd.

Bekijk het volledige programma en schrijf je in.

 

0 Reacties

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *