De zomerstop is voorbij!

Na zes weken van een zomerstop zonder diensten gaan we a.s. zondag weer van start.

Ontmoetingen met Jezus
Een nieuw seizoen, een nieuwe serie, getiteld: ‘ontmoetingen met Jezus’. In deze serie gaan we kijken naar ontmoetingen die Jezus had met mensen toen hij hier op aarde rondliep. In de gesprekken die Jezus met veel verschillende mensen had geeft hij antwoorden op veel grote vragen in het leven die vandaag de dag nog net zo relevant zijn. Waar gaat het leven om? Hoe ontdek ik het doel voor mijn leven? Is er leven na de dood?

In deze serie gaan we ontdekken dat Jezus veel begrip had voor mensen die sceptisch waren, mensen die diep in de problemen zaten of mensen die twijfels en vragen hadden. Sterker nog, Jezus lijkt dit juist te waarderen en hij zoekt deze mensen op.

Ben jij ook sceptisch? 
Ben jij ook sceptisch? Niet alleen gaf Jezus antwoorden op grote vragen uit zijn tijd, maar ook geeft hij antwoorden op vragen die  spelen in de 21e eeuw, hier en nu. Zondag gaan we een aantal antwoorden op hedendaagse vragen onderzoeken.

Er zijn genoeg redenen om sceptisch te zijn als het over geloof gaat. Tegelijk zijn er veel antwoorden te vinden als je op zoek gaat. Durf jij met ons op onderzoek uit te gaan?

Naast dat Wilfred van Barneveld spreekt is er uitgebreid tijd voor ontmoeting zowel voor en na de dienst.

De deuren zijn open vanaf 10:00 uur. De dienst start om 10:30 uur.

Je bent welkom!

0 Reacties

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *