Bewijs voor een God?!

In de preek over “Geloven – Waarom eigenlijk?” ging het er al even over. Waarom zou je nog geloven en bestaat God wel?

Ben jij ook benieuwd geworden of God echt bestaat? En of daar dan bewijzen voor te vinden zijn? Of ben jij er juist van overtuigd dat er geen God bestaat, maar wil je wel geprikkeld worden? Dan hebben wij voor jou vijf boeken op een rijtje gezet, geschreven door mensen die hier ook in geïnteresseerd waren. Sommige waren zelfs op zoek naar het bewijs tegen God maar werden met andere feiten geconfronteerd…

There is a God
Hoe de meest beruchte atheïst ter wereld van gedachte veranderde. Antony Flew ging zelf op zoek naar argumenten waarom er geen God kon bestaan en kwam er toen achter dat er wel degelijk bewijs is voor het bestaan van God.

 

 

 

 

 

 

 

 

Bewijs genoeg
Wat is er feitelijk over Jezus bekend? Een journalist ondervraagt 13 top wetenschappers. Dit boek leest als een juridische thriller en is een echt verhaal van een echte man die voor zijn werk op zoek ging naar antwoorden.

 

 

 

 

 

 

 

 

Who moved the stone
Het onderzoek van een journalist naar het verhoor, de kruisiging en opstanding van Jezus. Deze journalist geloofde lang dat Jezus een mythe was. Toen hij hiervoor op onderzoek uitging kwam hij er steeds meer achter dat het tegenovergestelde waar is…

 

 

 

 

 

 

 

 

Meer dan een timmerman
Was Jezus een leugenaar, zot of God? Dit boek wilt je helpen om tot een intelligente en eerlijke keuze te komen over wie Jezus was.

 

 

 

 

 

 

 


Onversneden Christendom
Een theologisch-filosofisch boek over het Christendom met een rationele kijk op het geloof. Zoals iemand in de recensies zei: ‘wie wil er nu niet een rationeel Godsbewijs?

 

 

 

 

 

 

 

 

Wil je hier eens over doorpraten, kom dan een keer naar een van de diensten of de brunch. We ontmoeten je graag!

0 Reacties

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *